Referenties

referenties

 

Willemijn Lau – www.Creeerjeeigenwerk.nl

Ik heb Nicolette leren kennen als een enthousiaste duizendpoot. Projectondersteuner, vormgever en redacteur in één! Zij zorgt er op een praktische manier voor dat ideeën (van mij) handen en voeten krijgen, spoort mensen aan, leest de stukken kritisch door op taalfouten en geeft vorm aan het geheel, zodat op de afgesproken tijd een nieuw nummer van het digitale tijdschrift Expert (van de linkedingroep Creëerjeeigenwerk) kan verschijnen. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

Mariette Eimers – oud collega

Nicolette was voor mij een ontzettend prettige collega. Ze is slim, heel serieus en een harde werker. Denkt proactief mee, is altijd op zoek naar hoe zaken handig te regelen zijn. Is zeker geen haantje de voorste met kant en klare oplossingen. Maar denkt altijd goed over dingen na en komt dan met oplossingen waar je echt wat aan hebt. Bij IVM stond zij op nummer 1 als het ging om wie je als projectondersteuner op je project wilde hebben.

Pascale Le Blanc – oud collega

Ik heb Nicolette leren kennen als een harde werkster. Ze is gestructureerd, denkt graag mee en ook vooruit. Vindt vaak praktische oplossingen voor onverwachte knelpunten. Ze maakt zich nieuwe computerprogramma’s erg snel eigen. En last but not least was ze erg goed in het omzetten van ‘wollig’ wetenschappelijke taalgebruik in normaal huis-tuin-en-keuken Nederlands.