Over mij

Nicolette van Heesch - Egelantier ProjectOndersteuning

Ik ben Nicolette van Heesch. De afgelopen 20 jaar deed ik ruime ervaring op als secretaresse, managementondersteuner, onderzoeks- en projectassistent.

Als úw ondersteuner ben ik multifunctioneel inzetbaar en komt mijn handen-uit-de-mouwen mentaliteit goed van pas. Met mijn oog voor zowel de grote lijn als voor de finesse van de laatste details wordt uw project een succes.

U hebt aan mij een rasechte ondersteuner die u op pro-actieve wijze zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Zodat u uw aandacht kunt richten op dat waar ú goed in bent: de inhoudelijke kant van het project. Indien u dat wenst ben ik ook daarin graag uw gesprekspartner. Samenwerken is samen vooruitgang boeken!

Mijn voorkeur gaat uit naar het brede werkveld van de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg. Mijn interesse varieert van de kwaliteit van leven en werken, via communicatie naar de ontwikkeling van het individu.

Egelantier?

De ‘egelantier’ is de oude benaming voor een rozenboom. Samen met mijn partner (Rozeboom genaamd) bedacht ik in het verleden eens Egelantier Kokerij voor onze culinaire uitspattingen. Het videoproductiebedrijf van mijn partner heet Egelantier VideoProductions. Toen een nieuwe loot aan de boom groeide, was het voor mij vanzelfsprekend dat die weer egelantier in de naam zou krijgen.